Select Page

Att sova är en gåva

Att sova är en gåva och bland det finaste du kan ge dig själv för att funka som ditt bästa jag och leva frisk både nu och när du blir gammal.

Så många som 40 procent av den vuxna befolkningen i Sverige har återkommande problem med sömnen och ungefär var tioende människa du möter lever med kriterierna för diagnosen insomni (sömnlöshet) vare sig de vet om det eller ligger vakna om natten utan att ha förstått att det inte behöver vara så.

Denna veckan har jag svarat på era sömnfrågor och gett sömntips för att ge dig ledtrådar i jakten på att sova bättre, men sjävklart är just din sömn individuell och du kanske behöver något helt annat för att lära dig somna och somna om.

Det finns tyvärr ingen quickfix på att göra jobbet, tvärtom. Det tar tid och kräver ofta en livsstilsförändring i någon form. Om du inte väljer den snabba vägen med läkemedel, som är bra i det korta perspektivet men förstås inte förändrar orsaken utan enbart symptomen.

Jag lär ut om sömn, kartlägger och hjälper dig som lider av att ha problem och längtar efter att göra något åt det. Med din motivation, min förståelse och erfarenhet av både den egna och otaliga klienters sömnresa vågar jag säga att jag nästan alltid lyckas hjälpa och göra livet till det bättre med min metod.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

instalove