FÖRELÄSNING

Lär dig sova bättre

SÖMNPROBLEM ÄR VANLIGARE ÄN DU TROR

Sömnföreläsning

för en bättre morgondag

LÄR DIG SOVA BÄTTRE

För lite eller dålig sömn gör oss till sämre människor än vi egentligen är. Orken tryter, hälsa påverkas negativt på kort och lång sikt, problemlösnings- och samarbetsförmågan försämras, ledaregenskaperna naggas i kanten, kreativiteten minskar, minnet sviker och produktiviteten dippar.

De flesta av oss vet att sömnen har betydelse för vår hälsa och prestation, men vad händer egentligen i kroppen och hjärnan medan vi sover och vad kan vi påverka och förändra för att förbättra vår sömn.

Så många som 11% av Sveriges vuxna befolkning lider av insomni (sömnlöshet) som stör deras vardag. Fler än en tredjedel säger sig ha återkommande sömnproblem och/eller ständig sömnbrist i vardagen.

Det är många och helt klart ett av vår tids största men ofta dolda folkhälsoproblem som påverkar allt från humör till antalet sjukdagar. Och även om en dålig sömnkvalitet eller om tillräckligt många timmar tillbringas i sängen under natten går under radarn för arbetsgivarens ansvar så är de negativa effekterna på vår hälsa och våra förmågor desto mer intressanta att fundera på.

Lär dig sova bättre än en faktaspäckad föreläsning som inspirerar åhörarna till att prioritera och ta tag i sömnen.

VARMA ORD FRÅN TIDIGARE

FÖRELÄSNINGAR

NÅGRA VARMA ORD FRÅN MINA FÖRELÄSNINGAR

Tusen tack för att du kom och att vi fick ta del av din kunskap om sömnen. Vi fick med oss både nyttig och praktisk kunskap för att sova och må bättre.

MARIA SUNDSTRÖM

Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa och Riksförbundet Hjärnkoll

Igår fick vi på Prevas lära oss om hur vi kan förbättra vår sömn. Jag kan varmt rekommendera Lisa Carpevi att förläsa på ert företag! Smart, kompetent och rolig!

ELIN TROTZ

Prevas

Igår hade vi besök av inspirerande sömnföreläsaren Lisa Carpevi. Vi fick värdefulla tips på vad vi kan göra för att sova och må bättre och ta del av Lisas egen sömnresa. 

MARIE LINDVALL

Skandia Fastigheter

VILL DU FÅ MER INFORMATION ELLER BOKA

FÖRELÄSNING?

 

FYLL I FORMULÄRET ELLER MAILA MIG PÅ lisa@somnkonsulten.se