Sömnkonsulten i

 SAMARBETEN 

Anlita den personliga sömnexperten för

INSPIRATION OCH SÖMNKUNSKAP 

VISSTE DU ATT?

ATT SOVA ÄR EN GÅVA

Ungefär 40% av Sveriges vuxna befolkning upplever sig ha sömnproblem och så många som 11% lider av sömnlöshet, eller insomni som det heter på diagnosspråk. 

För lite eller dålig sömn gör oss till sämre människor än vi egentligen är. Orken tryter, problemlösnings- och samarbetsförmågan försämras, ledaregenskaperna naggas i kanten, kreativiteten minskar, produktiviteten dippar och såväl den fysiska som psykiska hälsan påverkas negativt på kort och lång sikt.

Det finns förstås många orsaker till sömnsvårigheter, men oavsett vad och varför så är kunskap om sömnen och dess betydelse grunden till att få hjälp, göra förändring och lära sig sova bättre.

Jag, Sömnkonsulten Lisa Carpevi, har gjort till min livsuppgift att ta världen med sömn. För att jag vet hur jobbigt det är att sova dåligt, för att jag med åren förstått hur viktig sömnen är och för att jag älskar att bidra till välmående människor och goda relationer.

samarbeten

^

PRODUKTER

^

INTERVJUER & PODDAR

^

MODERATOR

^

LÄNGRE UPPDRAG

^

SKRIBENT

ANLITA MIG

Välkommen att kontakta mig om du är på jakt efter en sömnexpert med specialistinriktning beteendeförändring.

Jag samarbetar gärna i uppdrag som känns meningsfulla och rimmar med det jag står för. Du hittar mig bland annat som gäst i poddar och tidningsartiklar, som skribent i hälsoartiklar eller nyhetsbrev men kan också anlita mig som inspirationsföreläsare på personalmötet, moderator på konferensen eller varför inte som företagets alldeles egen personliga sömncoach?

Jag tror på goda relationer och jobbar gärna med människor, företag, föreningar, skolor och varumärken med intentionen att bidra till god hälsa och en bättre värld.