Lisa Carpevi

SÖMNKONSULTEN

Lär dig sova bättre

RÅDGIVNING – COACHNING – SÖMNSKOLA – ONLINEKURSER – FÖRELÄSNINGAR

 

DEN PERSONLIGA COACHEN

Sömnhjälp

Sömnkonsulten erbjuder rådgivning, coachning, sömnskola och onlinekurser till dig som tröttnat på att ligga sömnlös och sova dåligt.

Jag lyssnar och kartlägger dina sovvanor, hjälper dig att ta tag i ditt sömnproblem genom att bryta mönster och lär dig välbeprövade tekniker för att sova bättre, vakna utsövd och orka mer.

Varmt välkommen!
Lisa

 

LÄR DIG SOVA BÄTTRE

Föreläsningar

Sömnkonsulten inspirerar och peppar medarbetare och konferensdeltagare till att prioritera sömnen genom sömnkunskap baserad på den senaste forskningen, tips och råd varvad med min egen sömnresa från sömnlös till utsövd.

Mina sömnföreläsningar bjuder på både allvar och skratt, kombinerar fakta med praktiska övningar och kan skräddarsys efter målgruppens önkemål och behov.

Freebie - Ladda ner 10 sömntips 
 
till dig som drömmer du om att vakna pigg, orka mer och leva länge. Ladda ner mina tio sömntips och låt dem bli starten på din sömnresa. 
 
Tack för att du vill följa Sömnkonsulten - Lisa Carpevi

 

 

 

 

SÖMNKONSULTEN

lisa carpevi

Att ha sömnproblem är vanligare än du tror och du som lider är inte ensam. Vi är många som kämpar oss igenom vardagen med onödig trötthet på grund av dålig sömn, men är ofta för trötta för att orka göra något åt saken.

Sover du dåligt? Vet du varför? Vill du få snabba råd till förändring? Är du redo att ta makten över sömnen? Har du koll på hur? Behöver du hjälp med kunskap och pepp för att orka göra jobbet?

Här har du mig, sömnkonsulten Lisa Carpevi. Jag är diplomerad sömncoach och älskar att inspirera människor till att ta tag i sömnen och hjälpa dem som har svårt att somna och/eller somna om.

Med nyfikenhet och passion coachar jag utifrån en forskningsbaserad metod i kombination med det jag lärt mig under mina många år med klientarbete.

Jag har dessutom själv erfarenhet av att göra sömnresan och vet det mesta om hur det är ligga vaken i timmar natt efter natt. Numera sover jag gott och det vill jag att du också ska få göra! 

“Hållbara medarbetare som sover bra, mår bättre, orkar mer och stressar mindre”

Sömnkonsulten

TIPS PÅ ALLT FRÅN RUTINER TILL MINA FAVORITPRODUKTER

 

SÖMNBLOGGEN

“Sleep is the golden chain that ties health and our bodies together”.

Thomas Dekker